Eindejaarsbericht dorpshuis

Lekker cliché maar wat vliegt de tijd toch snel…. Het einde van 2023 nadert en als wij terug kijken is er toch wel heel veel gebeurd het afgelopen jaar.

Ons dorpshuis wordt goed bezocht door de verenigingen, diverse besturen om te komen vergaderen, feestjes en activiteiten.  Langzaam is er weer volop leven in ons mooie dorpshuis gekomen na de stille coronajaren. Hier mogen wij met ons allen best trots op zijn.

Ook wij hebben het afgelopen jaar niet stil gezeten, de nieuwe berging is in gebruik genomen, de buitenkant bij de entree heeft een likje verf gehad en wij zijn nu druk bezig om het dorpshuis te verduurzamen.

Dit kan gelukkig allemaal dankzij de vele vrijwilligers (veelal de ouderen onder ons). Hierbij dan ook de oproep aan de jeugdigen onder ons. Om het dorpshuis rendabel te houden zijn vrijwilligers noodzakelijk.  Het is niet alleen maar het werk wat je doet, het is vooral ook de sociale contacten en de dankbaarheid naderhand. Wil je ons ook wel eens komen helpen met o.a. tafels verplaatsen, iets verven of timmeren, meld je dan bij onze beheerster Petra en wie weet zien wij u/jou gauw eens.

Wij wensen u allen vanaf deze plek fijne kerstdagen en een heel gezond, plezierig en sportief 2024

Bestuur dorpshuis Roswinkel